SHIRAZ DEN HAAG

SHIRAZ DEN HAAG Iraans restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 108 beoordelingen
23 feb 2020 om 15:02 Heel lekker eten vooral de mirza ghasemi, kebab shah abassi en ghorme sabzi waren heel goed. De shishliek was helaas erg slecht, zeer taai, droog en slechte smaak.
5 feb 2020 om 21:32 Altijd heerlijk vers van Shiraz!
17 dec 2019 om 20:28 Eten was zoals altijd lekker maar helaas was het bakje niet goed dicht dat het etenoveraal in het tas lag en daardoor was het eten koud, maar eten was erg lekker dankjewel
10 dec 2019 om 20:23 Lekker eten en goede kwaliteit eten , zal vaker bestellen hier . Top eten
17 nov 2019 om 20:52 Rijs kwaliteit was minder. Maar kebab was nog acceptabel.
13 nov 2019 om 21:45 Tasty but low amount of the stew
9 nov 2019 om 11:03 in het eten zat er voor de hoeveelste keer weer erg zout in zowel rijst als kabab. Best vervelend ! Want vorige keer heb ik eigenaar hierop geattendeerd. Ze voelenen zich beledigt en nemen de klachten niet serieus . Super slecht!
26 okt 2019 om 20:30 Zoals altijd super vers en lekker Merci مرسى
21 okt 2019 om 9:22 Super slecht, ik zou niet meer hier bestellen.
20 okt 2019 om 21:28 De maaltijden waren van goede kwaliteit en erg lekker. De prijs is erg goed voor wat je krijgt.
15 sep 2019 om 8:37 Ik heb 31 euro betaald voor een beetje rijst en vlees en saus. Voor dat geld zou je wat beters verwachten. Het was ook niet super lekker. Viel echt tegen.! Ik ga voorlopig hier niet meer bestellen helaas
11 jun 2019 om 9:51 Heerlijk. Kheili mamnoon, khosh mazeh bood.