SHIRAZ

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 300 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shiraz. Meer weten? Ontdek meer

6 mei 2024 om 21:17 Voor deze geld is helemaal niks beetje reis met kleine stuk vlees € 40
17 apr 2024 om 7:51 Lekkere eten, echt een aanrader!
2 mrt 2024 om 9:05 Third time that i order, you make me wait for 1h and then order is cancelled....i went to pick up the food myself to shiraz. Horrible job from Thuisbezorgd
28 feb 2024 om 22:20 Als of je even in Shiraz bent…. Top grill gerechten
16 feb 2024 om 23:02 Ordered Kabab Koebide - it tadted better than usual for some reason. Thank you for the extra sumac. Will keep ordering.
4 feb 2024 om 20:19 Best persian food in the hague. The kebabs are perfect!
1 feb 2024 om 21:25 Very tasty Chenje, soft meat and well-made rice. I always enjoy their food. Also very on time delivery as always, thanks!
30 jan 2024 om 21:04 Zoals altijd, uitstekende kwaliteit.
10 dec 2023 om 18:21 Één van mijn favoriete plekken. De lamgsgehakt en kip zijn heerlijk! De Iraanse keuken is altijd één van de beste van de wereld.
27 nov 2023 om 19:48 Lekker eten, vers, warm en snel bezorgd. Jammer de prijs is verhoogd in korte tijd :(
31 okt 2023 om 6:14 Het eten was lekker maar lauw toen het bezorgd werd. Voor hetgeen dat je krijgt vind ik persoonlijk de prijs veel te hoog.
19 okt 2023 om 20:49 Smaak vlak